Overnatning Thyborøn? Hyggelig Campingplads Ved Vesterhavet

Overnatning Thyborøn? Hyggelig Campingplads Ved Vesterhavet

Husbåd Overnat i absolut første række til havet. Mærk bølgernes skulpen og nyd den frise havluft. På Kragenæs Marina Lystcamp kan du overnatte i husbåd på campingpladsens marina og vågne op med udsigt til Smålandshavet. Yurt – nomadetelte Bo som nomaderne på stepperne i Centralasien. På Birkelund Camping kan du leje en yurt, som er et halvkugleformet filttelt, der især er brugt i Mongoliet, Vestkina, Kirgisistan, Rusland og Afghanistan.

Glemmer du det kan det naturligvis lejes i receptionen. Du kan læse nærmere under de enkelte hyttetyper. Smuk natur indbyder til aktivitet og leg, så det er bare om at komme ud i den friske luft.

Camp Palm Beach

Vi udlejer 5 top-moderne og lækre mobile homes på 32 m2. Beliggende tæt ved sø og skov, er vores mobile homes et oplagt valg til en luksusferie i Silkeborg. Vi kan tilbyde dig lækre overnatningsmuligheder i hjertet af Silkeborg med både søen og skoven lige i vores baghave. Hos Trandum Camping har vi hygge for både store og små.

  • Kom tæt på naturen samtidig med, at du har adgang til den komfort, campingpladserne tilbyder.
  • Overnat i Det flyvende Telt, som hænger imellem træer svævende under de store bøgekroner – et ideelt sted at miste jordforbindelsen lidt.
  • Her kan både store og små nyde udelivet og de mange aktiviteter lige uden for døren.
  • Udenfor venter to cowboybadekar, udebruser med varmt vand og et bålsted med udstyr til at lave kaffe/te.
  • Hytten er af samme udseende som de 15-18m2, der er bare bygget til bagud.
  • Nyd et haw af aktiviteter for hele familien både ude- og indendørs aktiviteter.

Ønskes strøm, betales der yderligere for dette. Skriv efterårs-ferie-tilbud ønskes i bemærkningsfeltet når du booker, så tilretter vi prisen og du får rabatten tilbagebetalt inden for 48 timer. ​Selve campingpladsen er indrettet med afgrænsede hække mellem pladserne og med masser af høje træer, så der altid er gode læforhold og et rigt fugleliv.

Campone Assens Strand

Anne Franks hus er den seværdighed, der ligger tættest på Camp Inn Hotel Amsterdam. Hvis du kommer fra Sjællandssiden, kan du kan følge E47 hele vejen til Lolland. I Maribo tager du Vestrelandevej mod Nørreballe. Efter omtrent 18 km drejer du til højre og følger Højrebyvej.

Andre Overnatningssteder

Strandvillaen har en ganske enestående udsigt til havet, stranden og klitterne. Den hyggelige kro er særdeles velbevaret i sin unikke originalitet med det historiske interiør og fuldender det idylliske billede på sydspidsen af øen. På Camønogården trives natur, mennesker og mørke og der er en ny Dark Sky-overnatning på vej. Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.

Nørby Kro er beliggende i udkanten af Nordby med kort afstand til centrum, natur, strand, golfbane, m.m. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse rundt om på Fanø. Vores lokalkontor, der ligger centralt på øen sammen med Danland Fanø, står til rådighed for sikre dig en vellykket ferie. Huset er bygget af 100 % naturmaterialer, og er egnet til beboelse året rundt.

Flyvende telte Få en flyvende start på dagen, når du vågner op til en ny dag på camping på Birkelund Camping. Overnat i Det flyvende Telt, som hænger imellem træer svævende under de store bøgekroner – et ideelt sted at miste jordforbindelsen lidt. Ribehytter Oplev historiens vingesus i de unikke Ribehytter på Ribe Camping, som er bygget med inspiration fra de gamle middelalderhuse i Danmarks ældste by Ribe. Ribehytten er en hyldest til de smukke gamle huse i Ribe, og opført i ægte bindingsværk med loft til kip og synlige bjælker. Klittoppe Gå i et med naturen på den luksuriøse måde.

Camp California

På denne side har vi listet de mange skønne hoteller, campingpladser, vandrerhjem og privat indkvartering, der alle kun ligger få km fra Bakken. Kun 900 meter fra færgelejet, ligger Fanø Night & Stay. Et naturskønt område, hvor gæsterne befinder sig midt i Nationalpark Vadehavet. Her er et rigt dyreliv, og der er masser af vandremuligheder lige uden for døren. Den gamle Søfartsskole med sit maritime look, danner ramme om 50 renoverede værelser.